schrijven

Alert Tekstbureau schrijft

 

Alert is uw partner in het schrijven en redigeren van teksten, tekstcorrecties en eindredactie

Alert Tekstbureau in Asten verzorgt het redigeren, corrigeren, schrijven en herschrijven van teksten voor particulieren, zzp'ers en MKB. Ik werk voor bedrijven in heel Nederland, met name in de regio's Helmond, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Maastricht en Weert.

 

De werkwijze van Alert Tekstbureau

Alert Tekstbureau herstelt taalfouten en verkeerde zinsconstructies, en evalueert en corrigeert de inhoud. Ik adviseer u over leesbaarheid, opbouw en stijl van uw brieven, tijdschrift, flyers, advertorials, handboeken, folders, etc.

 

Om een goede indruk te krijgen van uw bedrijf en essentiële informatie te verwerven, begint Alert Tekstbureau altijd met een persoonlijk gesprek, bij voorkeur op uw locatie. Vervolgens ontvangt u een eerste tekstvoorstel, waarop u uw reactie kunt geven. Op basis daarvan wordt in overleg met u de definitieve bewerking gemaakt.

De oplossing voor uw website

De tekstschrijver van Alert Tekstbureau ontwerpt ook oplossingen voor slecht bezochte websites, zodat u meer klanten werft en behoudt, en daarmee dus uw omzet vergroot. Wilt u meer informatie over webteksten? Klik op webtekst.

 

Beheers het onderwerp, de woorden komen vanzelf. Marcus Cato, Romeins staatsman/schrijver 234-149 v.Chr.

 

 

Alert Tekstbureau

06 - 2426 6669

www.alerttekst.nl