webtekst

Alert Tekstbureau schrijft uw webtekst

 

Uw website goed vindbaar, gebruiksvriendelijk en gestructureerd

Alert Tekstbureau benadert een webtekst anders dan een tekst op papier!

De teksten op een website zijn beknopt, gemakkelijk leesbaar en effectief. Klantvriendelijkheid is hierbij het sleutelwoord.

 

Want u wilt potentiële klanten een heldere, gestructureerde website laten zien die overtuigt.

 

Alert Tekstbureau scant de teksten op uw website en herstelt taalfouten, verbetert zinsconstructies, evalueert en corrigeert de inhoud. Ook kan Alert u uitgebreid adviseren over de opbouw en stijl van uw bestaande teksten. Als webredacteur zorg ik ervoor dat de teksten geschikt zijn voor beeldschermcommunicatie.

Om feeling te krijgen met uw bedrijf en informatie in te winnen die nodig is, begin ik altijd met een persoonlijk gesprek, bij voorkeur op uw locatie. Vervolgens ga ik voor u aan de slag en ontvangt u een eerste tekstvoorstel, waarop u uw reactie kunt geven. Op basis daarvan wordt in overleg met u de definitieve bewerking gemaakt.

 

 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

En natuurlijk pas ik zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe, zodat uw website goed vindbaar is voor zoekmachines als Google, Bing, AltaVista, Startpagina en Vinden.nl. Bekijk de gunstige tarieven van Alert Tekstbureau en neem vrijblijvend contact op.

Beheers het onderwerp, de woorden komen vanzelf. Marcus Cato, Romeins staatsman/schrijver 234-149 v.Chr.

 

 

Alert Tekstbureau

06 - 2426 6669

www.alerttekst.nl