wie is alert

Wie is Alert

 

Eind 2012 ben ik gestart met Alert Tekstbureau. Voor die tijd heb ik al veel en vaak teksten geschreven, geredigeerd en gecorrigeerd in dienst van anderen. Omdat het me veel voldoening geeft om concepten te vertalen naar de juiste woorden, wilde ik hier graag mijn kerntaak van maken en hiervoor mijn eigen zelfstandige bureau opzetten.

 

Goede communicatie, boeiende tekst

Taal leeft! Wanneer taal op een goede manier wordt gebruikt, maakt het communicatie niet alleen gemakkelijker, maar ook boeiend. Het schrijven van een goede tekst kan soms echter lastig zijn… Met veel plezier werk ik nu samen met zowel bedrijven als particulieren om samenhang en betekenis aan hun teksten toe te voegen, zodat zij de gewenste doelgroepen bereiken om hun boodschap over te brengen.

Oplossingen voor teksten

Komt u niet meer uit uw woorden, dan zoek ik oplossingen voor u. Alert Tekstbureau helpt u uw boodschap helder en duidelijk over te brengen.

 

Meer informatie over Alert Tekstbureau?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 06 - 2426 6669 of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Péronne Verberk

Beheers het onderwerp, de woorden komen vanzelf. Marcus Cato, Romeins staatsman/schrijver 234-149 v.Chr.

 

 

Alert Tekstbureau

06 - 2426 6669

www.alerttekst.nl